Mellini Fashion

Рокли

183 намерени продукта

Сортирай по

Рокля светлосиняРокля светлосиня

Mellini

482,00 лв.

Рокля зелена дантелаРокля зелена дантела

Mellini

498,00 лв.

Рокля тъмнорозоваРокля тъмнорозова

Mellini

479,00 лв.

Рокля сиво ситно кареРокля сиво ситно каре

Mellini

489,00 лв.

Рокля бежова вталенаРокля бежова вталена

-50 %

Mellini

489,00 лв.

244,50 лв.

Рокля брик - без вталяване 38Рокля брик - без вталяване 38

-50 %

Mellini

489,00 лв.

244,50 лв.

Намерени 183 продукта

Описание на категорията

Онлайн бутик Mellini Fashion предлага дамски рокли в лимитирани серии. Проектирана и произведена в България, модерната колекция рокли съчетава качествени материи, изящни кройки и класически дизайн, за да отговори на изискванията на съвременната, елегантна работеща дама.

Стилни решения за всеки повод

Избирайки рокли от Mellini Fashion, можете да бъдете уверени, че сте инвестирали в дрехи от висок клас и най-добро качество. Вдъхновени от разкошни материи като коприна, кашмир и вълна, ние създадохме разнообразна селекция от рокли, подходящи за всяка стилна дама и за всеки сезон.

 

Независимо дали търсите перфектната рокля за официално събитие, бизнес среща или друг повод, ние предлагаме модели, които са в съответствие с последните модни тенденции и ще отразят изтънчения ви вкус. Нашият избор от цветове и материи ще ви позволи да подчертаете своята индивидуалност и стил, придържайки се същевременно към професионалния дрескод.

Уникален стил

Разгледайте нашата богата гама от стилни рокли онлайн с различни деколтета, дължини и детайли, които позволяват на всяка жена да намери идеалния модел спрямо своя стил и предпочитания. Тези рокли постигат перфектния баланс между модерна естетика и класически чар. Независимо дали предпочитате изчистен стил или закачливи детайли, нашата колекция има по нещо за всеки вкус.

 

Открийте сливането на комфорт и елегантност с уникален дизайн, който демонстрира креативността на българския моден елит! Прегърнете очарованието на роклите и съживете гардероба си с нашата внимателно подбрана колекция! Отдайте се на артистичността на модата и оставете стила си да блести!