Mellini Fashion

Плащане и сигурност

ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ

Всички цени са в български лева, с включен ДДС. Указаните цени на отделните стоки са за съответния брой и размер.

Плащането на поръчаните стоки може да бъде извършено по някой от следните начини:

  1. с кредитна карта или дебитна карта;
  2. по банков път по следната сметка:  IBAN: BG52STSA93000022264825  (БАНКА ДСК);
  3. с наложен платеж на куриера при доставка на стоката.

При плащания по банка, всички срокове започват да текат от датата на постъпване на сумата по нашата банкова сметка. 

Всички наши картови плащания са надеждно осигурени. Ние от Мелини Фешън използваме най-надеждните партньори , за да осигурим сигурни картови разплащания. 

Много собственици на фирми за електронна търговия често изразяват загриженост относно платформите за онлайн обработка на плащания. Нужно е клиентите ни да се чувстват комфортно и уверено, че когато правят покупки в нашия онлайн магазин и финансовата им информация да е защитена. Без това ниво на доверие и гарантирана сигурност, услугите на платформата за обработка на плащания са безполезни. 

Ние сме избрали картов оператор използван от редица известни компании и марки. Там са въведени мерки, за да се осигури висока степен на безопасност на транзакциите и да се защити чувствителната информация за клиентите. 

Платформата за обработка на плащания с карти е сертифицирана като доставчик на услуги от първо ниво, което е най-високото ниво на сертифициране за обработващите плащания. Тя отговаря на стандарта за сигурност на данните в индустрията за платежни карти (PCI-DSS) - набор от стандарти за сигурност, установени от големи марки карти като VisaMastercard и American Express. Това съответствие гарантира, че картовия оператор поддържа сигурна среда за обработка на данни за кредитни карти. 

Картовият оператор използва силни методи за криптиране, за да защити предаването на данни. Цялата комуникация между клиентите, фирмите и сървърите на компанията се криптира, като се използва стандартното за индустрията криптиране TLS (Transport Layer Security). Това гарантира, че чувствителните данни, обработвани от платформата, като например данни за кредитни карти, се предават по сигурен начин в интернет. 

Платформата за обработка на плащания с карти използва токенизация, за да подобри сигурността. Когато клиентът извършва плащане, информацията за кредитната му карта се заменя с уникален токен. Този токен се използва от оператора за последващи трансакции, като по този начин се елиминира необходимостта от съхраняване на чувствителни данни за картата на сървърите на търговеца. В резултат на това, дори ако системите на търговеца са компрометирани, самите токенизирани данни са безполезни за потенциалните нападатели. 

Платформата за обработка на плащания с карти предлага възможност за активиране на двуфакторно удостоверяване за достъп до акаунта. Това добавя висока степен на сигурност, като изисква от потребителите да предоставят втора форма на проверка, като например уникален код, изпратен на мобилното им устройство, в допълнение към обичайните им данни за вход. 

Усъвършенстваните алгоритми за машинно обучение на платформата откриват и предотвратяват измамни дейности. С помощта на тези алгоритми се анализират различни точки от данни, като модели на трансакции, IP адреси и поведение на потребителите, за да идентифицира подозрителни трансакции и да намали потенциалните рискове.  

 

В случай на върнат от Вас артикул, сумата се възстановява там, там откъдето е постъпило плащането. 

Ако сте заплатили с наложен платеж, сумата ще Ви възстановим по Ваша банкова сметка, кредитна картаPayPal или посредством EasyPay (съгласно тарифа публикувана в Общите условия).