Mellini Fashion
Mellini Fashion

/

Блог

/

40 стилни и елегантни рокли, подходящи за фирмен банкет

40 стилни и елегантни рокли, подходящи за фирмен банкет

Дата: 11 ЮНИ 2024 Г.Автор: Мариана Пеевска

Когато е обявено фирмено парти, работещите дами веднага започват да обмислят подходящото облекло. Въпросът „Какво да облека за фирмено парти?” завършва най-често с решението това да бъде елегантна рокля.

Източник на изображение: Mellini Fashion

Какъв тип рокля е подходяща за фирмен банкет?

За корпоративно парти най-добре е да заложите на елегантна и модерна рокля, без това да бъде прекалено ярък и натоварен с много детайли модел. Подходящите дамски рокли за банкет са изработени от качествени и луксозни материали като сатен, коприна, кадифе. Дамски тоалет за банкет от дантела също е добър избор.

 

Ако партито е със строго официален характер, най-подходяща е дългата рокля. Ако решите да бъде с по-къса дължина, то не преминавайте “линията на добрия вкус” - около коляното. Ярките цветни рокли не са подходящи за фирмен банкет.

40 стилни предложения, които да разгледаме

Ако вече сте решили, че ще бъдете облечени в рокля, потърсете стилен бутиков модел. Вашата елегантна рокля може да бъде някое от уникалните предложения на Mellini Fashion.

Рокля в яркосиньо

Моделът е с къс ръкав и с дължина около коляното. Вталената кройка, цветът и цялостният дизайн правят тази стилна рокля в синьо много подходяща за фирмен банкет.

Копринена рокля в зелено-лилаво

Цветната рокля от коприна е изключително елегантна. Има красиво оформено деколте,  дължината е около коляното, а закопчаването е с цип на гърба.

Източник на изображение: Mellini Fashion

Рокля от коприна и лен

Моделът е с къс ръкав, с втален и изчистен силует и дължина около коляното. Ефектната материя прави светлосинята рокля от съчетаваща коприна и лен комфортна и изискана.

Бродирана рокля

Късият ръкав на роклята я прави подходяща за летен фирмен банкет. Моделът е с вталена кройка, с деколте и декорация с колан.

Жълта копринена рокля

Дължината на роклята е под коляното. Силуетът е леко разкроен, с ефектна дипла в предната част.