Mellini Fashion

Често задавани въпроси

Каква е вашата политика за връщане на стоки?

Предлагаме лесна политика за връщане до 14 дни след получаването на поръчката. Необходимо е да върнете стоката заедно с издадената фактура и с ненарушен и в цялост Секюрити таг (security tag).

Как мога да проследя поръчката си?

След като изпратим Вашата поръчка, ще получите номер за проследяване чрез имейл. Можете да го използвате, за да проследите доставката на Вашия пакет по нашия уебсайт или уебсайта на куриерската фирма.

Какви методи на плащане приемате?

Приемаме основните разплащателни карти, включително Visa, MasterCard, American Express и Discover. Също така поддържаме плащания чрез Google pay Apple pay . Може да платите и с наложен платеж.

Дали моите лични данни са защитени?

Да, ние се отнасяме сериозно към защитата на вашите лични данни и прилагаме стандартни мерки за сигурност, за да ги защитим.

Мога ли да отменя или променя поръчката си след като я направя?

Обработваме поръчките бързо, за да осигурим бърза доставка. Ако имате нужда от отмяна или промяна, моля, свържете се с нашия екип най-скоро. Ще направим всичко възможно да удовлетворим Вашето искане, ако поръчката все още не е била изпратена.

Как да определя своя размер?

За да намерите перфектния си размер, моля, обърнете се към нашата таблица с размери, която е налична на страницата на всеки продукт. Там ще намерите подробни мерки и насоки, които ще ви помогнат да изберете правилния размер.

От какви материали са изработени дрехите ви?

Използваме разнообразие от висококачествени материали. Информация за материала на всеки продукт може да бъде намерена на страницата със съответния артикул.

Изискват ли дрехите ви специални грижи при почистване?

Да, за да осигурите дълготрайността на дрехите си, е важно да спазвате указанията за грижа, които са посочени на етикета на всяка дреха.

Цветовете на продуктите съответстват ли на изображенията онлайн?

Полагаме всички усилия да покажем точни изображения на продуктите. Въпреки това, цветовете могат да варират леко поради настройките на монитори и условията на осветление. Ако имате въпроси относно конкретен продукт, моля, свържете се с нашия екип за клиентска поддръжка.

Мога ли да получа съвети за стайлинг или предложения за тоалети?

Разбира се! Нашият екип е винаги на разположение, за да ви помогне с всички ваши въпроси относно стайлинга или съчетаването на дрехи.