Mellini Fashion

Бутик

БУТИК MELLINI

В СЪРЦЕТО НА СОФИЯ

Ще откриете колекциите на Mellini в елегантна обстановка, напълно съответстваща на философията на марката за ненатрапчив лукс, дискретност и персонално внимание. Тук може да разчитате не само на професионална консултация, но и на корекции на закупените облекла, както и на индивидуални поръчки според личните си предпочитания.

Зареждането на нови модели е всекидневно, а работното време е изцяло подчинено на удобството на дамите:

  • в делнични дни от 10:30 до 20:00 ч.
  • в събота, неделя и през празниците от 11:00 до 18:00 ч.

ОНЛАЙН БУТИК ЗА ДАМСКИ ДРЕХИ

 

„Стилът е начин да покажете кой сте, без да използвате думи”
Рейчъл Зоуи

За дамите, за които стилът е в кръвта им, за дамите, които държат да изглеждат елегантно по всяко едно време и при всеки повод, онлайн бутик за дамски дрехи Mellini предлага дизайнерски дрехи в лимитирани серии.

Дамските тоалети, които ще откриете в онлайн бутика са създадени специално за вас, дамите, които сте наясно със себе си и уверено крачите по пътя към успеха, успешно балансирайки между кариерата, семейството и приятелите.

Моделите са стилни, изискани и съобразени не само със световните модни тенденции, но и със стиловите изисквания на съвременните дами.

Парижки шик, италианска елегантност и свежи дизайнерски решения са вплетени в съвършена комбинация, за да създадат една уникална нова модна линия, в която всяка жена да се чувства удобно, комфортно и изключително секси без значение от сезона, повода или възрастта.

Бутиковите рокли, поли, панталони, блузи, пaлта са изработени с висококачествени платове.

Всеки един тоалет от сезонните колекции на онлайн бутика е подбран така, че лесно да може да се комбинира с останалите дрехи от лимитираните серии. По този начин, без много усилия и само с няколко прецизно подбрани тоалета, всяка жена може да изглежда винаги модерно, стилно и елегантно.

Дамските дрехи, които се предлагат от Mellini са познати и обичани от всички жени, които държат да са стилно и елегантно облечени във всеки един момент от ежедневието си.

Търсите дамски дрехи, които да подчертаят визията ви и които ясно да показват вашата класа и стил?

Не търсете повече, вашият онлайн бутик е само на една ръка разстояние!